Ukradli mince zo samoumývačky áut. Vykradnuté chatky. Krádež motocykla.

02.05.2008 Celý región

Ukradli mince zo samoumývačky áut: Prešovskí policajti vyšetrujú krádež mincí z ovládacieho panelu samo obslužného umývacieho boxu.
Doposiaľ neznámy páchateľ v noci zo stredy na štvrtok v priestore jednej z prešovských čerpacích staníc otvoril skrinku elektrického ovládacieho panelu s pokladnicou samo obslužného umývacieho boxu a z tejto ukradol pokladnicu s mincami.
Prevádzkovateľovi čerpacej stanice vznikla krádežou a poškodením celková škoda 3 685. - Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.

Vykradnuté chatky:
Hodina stačila zatiaľ neznámemu páchateľovi nato, aby vykradol dve pri sebe stojace chatky v Tatranskej Lomnici.
V stredu v čase medzi 20:00 h a 21:00 h vylomil páchateľ zámky drevených dverí chatiek, v ktorých boli ubytovaní turisti z Maďarska. Z prvej chatky následne ukradol ruksaky, rôzne športové oblečenie, elektroniku ( digitálne fotoaparáty, videokamery, mobilné telefóny a iné), peňaženky s finančnou hotovosťou a osobné doklady. Celkovo vznikla šiestim ľuďom škoda 157 794. - Sk.
Z druhej chatky zmizla štyrom ľuďom rôzna elektronika (digitálne fotoaparáty, videokamery, mobilné telefóny, mp4 prehrávače a iné), športové topánky, príručné tašky s finančnou hotovosťou a šperky zo žltého kovu. Celková škoda v tomto prípade je vyčíslená na 148 350. - Sk. Poškodením chatiek vznikla ich majiteľovi škoda 1 400. - Sk. Obe krádeže vyšetrujú policajti z Vysokých Tatier.

Krádež motocykla:
V čase od 16.30 hod. dňa 1.5.2008 do 06.00 hod. dňa 2.5.2008 došlo v obci Andrejová okr. Bardejov ku krádeži motocykla zn. YAMAHA RJ 03 modrej metalízy TEČ: BJ-060AC
 

Vyberte región